VERKSAMHETS- och ORGANISATIONSUTVECKLING online


VERKSAMHETS- och ORGANISATIONSUTVECKLING online

Produktnr: ORGANISATION
1 990,00 kr
1 490,00 kr / timme(-ar)

Många arbetsplatser står inför utmaningar och förändringar. Vi är tillgängliga som förändringsledare med fokus på effektivisering, personalvård och vidareutveckling.

 

Vår grundsyn är att vi är lyhörda inför uppdragsgivarens behov, problem, förutsättningar och önskemål. Det innebär att vi på ett flexibelt sätt analyserar den rådande situationen och i en nära dialog med uppdragsgivaren söker finna de mest effektiva lösningarna utifrån givna förutsättningar. I det arbetet använder vi kunskap från olika teorier på ett praktiskt och verklighetsnära sätt. Vi arbetar med utgångspunkt från uppdragsgivarens mål- och styrdokument.

 

Boka direkt och möt konsult Daniel Swärd online via 4K-kamera på Skype (eller enligt önskemål) på en tid som passar dig. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sword Consulting är en del av Pedagogförlaget AB från 1972 som är marknadsledande på motivationsprodukter i Sverige. Vi har blivit utsedda till Årets Företagare och Årets Kulturpristagare och under 21 år erhållit högsta kreditvärdighet - AAA - från Dun & Bradstreet.

 

Välkommen att kontakta oss idag med vad vi kan hjälpa er med - ring 0431-19 112 eller maila info@sword.se

 

Utforska denna kategori: Sword Consulting