COACHING online av Daniel Swärd

Produktnr: COACHING
599,00 kr / 40 minut(er)

Boka direkt och bli coachad online av Daniel Swärd via 4K-kamera på Skype (eller enligt önskemål) på en tid och en inriktning som passar dig: 

 

Livscoaching - hjälper dig om: Du vill få bättre självkänsla. Du vill få bättre relationer. Du vill bli bättre på att hantera stress och oro. Du vill få bättre balans mellan arbete och fritid. Du vill arbeta effektivare.

 

Karriärcoaching - Detta handlar om jobb och karriär. Du vill ta ett steg vidare vare sig det är uppåt, i sidled, utåt till annat företag eller starta eget. Du vill frigöra din fulla potential och arbeta med din passion.

 

Ledarskapscoaching (även kallat Chefscoaching & Executive coaching) - Du vill utvecklas och bli en bättre ledare. Det kan vara allt från att leda dig själv till att leda tusentals människor i ett stort företag eller organisation. 

 

Affärs- & Investeringscoaching - Här är det fokus på att skapa bra affärer och bli ekonomiskt oberoende genom långsiktiga investeringar. Vi tittar på din ekonomi långsiktigt och holistiskt för att kunna uppnå ekonomisk frihet i ditt företag eller privatekonomi. 

 

Coaching är ett sätt för dig att skaffa balans i tillvaron. Det hjälper dig att både hitta och fokusera din energi så att du får fler och rätt saker gjorda. Coaching är en stödjande verksamhet som går ut på att hjälpa dig att hitta och nå dina mål. 

 

Coaching kommer ursprungligen från USA. I början använde man coaching mest inom idrottsvärlden. Med tiden insåg man att coaching även fungerade ypperligt inom organisationer för att öka effektivitet och stärka målfokus.

 

Idag har även entreprenörer, ledare och privatpersoner insett fördelar med att anlita en coach. Ordet coaching betyder handledning/instruktion och ordet coach betyder vagn.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sword Consulting är en del av Pedagogförlaget AB från 1972 som är marknadsledande på motivationsprodukter.

 

Välkommen boka tid online eller genom att maila info@pedagogforlaget.se Observera att avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras. Pris exklusive moms för företag - för privatpersoner ingår momsen.

Utforska denna kategori: Sword Consulting