ÖKA DIN EFFEKTIVITET online


ÖKA DIN EFFEKTIVITET online

Produktnr: ÖKA DIN EFFEKTIVITET
1 990,00 kr
1 490,00 kr / timme(-ar)

Öka din effektivitet samtidigt som du får mer tid över! 


Inget är värdefullare än tid och genom att göra rätt saker, i rätt ordning och utelämna tidstjuvarna så får du ett effektivare och behagligare liv och arbetsdag.

Några tips på vägen:
  1. Planera dagen före: Se till att dagen före nästa arbetsdag skriva upp en, eller högst två, av morgondagens mest väsentliga arbetsuppgifter. Börja med den viktigaste. Får du den gjord så har dagen varit väl använd.
  2. Ange konkret mål: Är du fullt klar över vad du vill i ditt arbete? Är du inte det så arbetar du på tomgång. En tillvaro utan mål och mening slutar i intet. Så sätt upp ett konkret mål med det du vill åstadkomma.
  3. Skriv allt i priordning: Håller du alla arbetsuppgifter i huvudet? Gör inte det. Du behöver ditt huvud till helt andra saker. Skriv i stället ned det du tänker åstadkomma fram över. Skriv arbetsuppgifterna i prioriteringsordning, alltså viktigaste uppgiften först, annars fungerar din lista inte.
  4. Ingen övertid av slentrian: Arbeta inte regelbundet övertid - såvida det inte är konferenser eller möten som är förlagda kvällstid. Arbeta inte över av ren slentrian. Du blir bara trött, och det är inte trötta personer som fått de bästa idéerna genom tiderna.
  5. Lär dig koppla av: De flesta människor som inte känner att de är tillräckligt effektiva har problem med en sak: De kan inte koppla av under de få timmar i veckan de egentligen är lediga. Är du en av dem eller tillhör du undantagen?
  6. Lär dig att delegera: Tro aldrig att själv är bäste dräng. Envisas du med att göra allting själv kommer du inte att hinna det som är riktigt viktigt. Lär dig att delegera.
  7. Motionera: Motion är inte till enbart för dem som inte är fullt sysselsatta. Det är bara en undanflykt. Du behöver tjugo minuter per dag, och den tiden har du. Ska du åstadkomma stordåd måste du vara i fysisk toppform.

Boka direkt och möt konsult Daniel Swärd online via 4K-kamera på Skype (eller enligt önskemål) på en tid som passar dig. 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sword Consulting är en del av Pedagogförlaget AB från 1972 som är marknadsledande på motivationsprodukter i Sverige. Vi har blivit utsedda till Årets Företagare och Årets Kulturpristagare och under 21 år erhållit högsta kreditvärdighet - AAA - från Dun & Bradstreet.

 

Välkommen att kontakta oss idag med vad vi kan hjälpa er med - ring 0431-19 112 eller maila info@sword.se

 

Utforska denna kategori: Sword Consulting